Omdat je nooit weet wanneer je het nodig gaat hebben

Boeken

Dit is een verzamelpagina voor al mijn (gepubliceerde) boeken. Ik schrijf kinderboeken, prentenboeken, (jongeren)romans en heel soms non-fictie. Ik specialiseer in bijzondere boeken waarin ik iets nieuws probeer, zoals interactieve boeken die tegelijkertijd een spel zijn, of romans die vol staan met illustraties.

Klik op de link van een boek om de officiële pagina te bezoeken!

Ze staan op volgorde van NIEUW naar OUD.

Deze website is een blog, wat betekent dat het is ontworpen om al mijn schrijfwerk zo goed mogelijk weer te geven. Al mijn andere werk, inclusief meer informatie, is altijd te vinden op mijn portfolio.

Prentenboeken

Ronde Ogre (coming soon)

Dit boek is nog in ontwikkeling. Het is een (soort van) vervolg op Vierkante Ogre. Het bijbehorende (computer)spel is al wel beschikbaar!

Het Rijk van Wondersteboven

Duchy leeft in een bijzondere wereld: alles is opgebouwd uit een paar vierkantjes, ook wel “pixels” genoemd. Maar de dieren zijn niet tevreden: ze willen méér pixels en stelen ze van de andere kant …

Vierkante Ogre

Interactief prentenboek! Een vloek treft de Ogres: ze worden langzaam blind naarmate ze ouder worden! Als Vierkante Ogre wakker wordt en slecht kan zien, is hij bang dat het te laat is, en rent weg door de grotten op zoek naar een oplossing voor de vloek …

De Konijnenklas

Od is zijn passie voor lesgeven kwijt. Gelukkig helpt zijn klas hem om op avontuur te gaan, zoekend naar de Passievrucht, maar niets is wat het lijkt …

De Kat van Sinterklaas

Een keuzeverhaal over een kat die door Europa reist en haar vader probeert terug te vinden. Mijn allereerste prentenboek!

Kinderen & Jongeren

Als dit huis straks overstroomt

Een roman over een groep jongeren die vecht om aandacht voor klimaatverandering, bang dat de dijken rondom hun dorp elk moment kunnen breken, maar niet wordt gehoord. Semi-geïllustreerd.

Deze boeken zijn op dit moment in ontwikkeling (en hebben dus nog geen pagina of cover art).

  • De levenssaga I: Pluizenaars & Schaduwsluipers (verschijnt binnenkort!)
  • De diamanttrilogie (in ontwikkeling)
  • Piraat Raadselbaard (in ontwikkeling)

Non-fictie

Het Boek Tegen School

Een boek vol tips, cartoons en wijsheden om zo min mogelijk moeite te doen voor het zinloze onderwijssysteem, en dus wél een leuk en nuttig leven te hebben!