Omdat je nooit weet wanneer je het nodig gaat hebben

Bordspellen

Ik ontwikkel zowel bordspellen als computerspellen. Dit is het vakgebied waarin ik de meeste tijd heb zitten … en tegelijkertijd het minste inkomen oplevert. Spellen zijn een enorme passie van mij, dus ik blijf ze lekker maken, steeds beter en beter. Ik wil mensen gewoon leuke ervaringen geven, met elkaar, zo goedkoop mogelijk.

Al mijn bordspellen zijn gratis te downloaden. Je hoeft slechts een paar blaadjes te printen (en knippen).

De meeste van mijn computerspellen zijn óók gratis, maar niet allemaal. Zelfs dan hebben ze meestal wel een gratis demo of een mobiele versie met advertenties.

Deze website is een blog, en dus ontworpen om zo goed mogelijk schrijfwerk weer te geven. Voor een volledig overzicht van mijn werk, inclusief plaatjes en meer informatie, kan je altijd terecht op mijn portfolio.

Inhoudsopgave

Pandaqi Games

Dit is mijn officiële game studio 🙂 Het is veruit mijn grootste website. Je kan hier alles vinden, met mooie plaatjes, trailers, spelregels, wat je maar wilt.

Je kan al mijn spellen hier vinden: Pandaqi (Games)

Of bezoek de aparte pagina voor al mijn bordspellen: Pandaqi (Boardgames)

Of lees mijn blog over hoe ik die spellen maak: Pandaqi (Blog)

mijn eerste spellen stonden jarenlang op dit blog. Maar inmiddels is alles dus verhuisd naar mijn Pandaqi thuis. En ik vond de oudste projecten té slecht, dus ik heb die uiteindelijk—met enige pijn in het hart—maar weggehaald.

Wie is de Trol?

Voor één spel maak ik een uitzondering. Het is geïnspireerd door Wie is de Mol? en daardoor geheel Nederlands. Het is ook relatief recent (2021) en een spel dat ik met liefde aan iedereen aanraad. Zie de officiële pagina: Wie is de Trol?