Pandaqi Blog

Mocht je plezier beleven aan dit blog, dan heb ik een verrassing voor je: ik heb nóg een blog!

Deze is in het Engels en gaat exclusief over mijn werk als spellenmaker.

Ik schrijf hoe bepaalde computer- en bordspellen die ik maak tot stand zijn gekomen, zowel de algemene dingen (waar komt het idee vandaan? hoe ging de ontwikkeling? wat zou ik de volgende keer anders doen?) als de technische dingen (met welke code heb ik een website gemaakt die een willekeurig speelbord kan genereren?)

Dit doe ik in het Engels, omdat de rest van de website en de projecten dat ook zijn. En zodat de hele wereld ervan kan genieten!

Dit is de link naar het blog: Pandaqi Blog – About (Board)Games

Het blog bestaat pas een paar maanden (sinds 1 maart 2020), maar is eigenlijk nu al te groot om als een klein “bijdingetje” te zien. Daarom ben ik nu aan het kijken of ik op meer plaatsen naar dit blog kan linken en er wat meer mee kan doen.

(… tot mijn grote verbazing heb ik al bijna 100,000 woorden op dat blog! En dan tel je nog niet eens alle plaatjes en codevoorbeelden!)

Dus, heb je mijn spellen geprobeerd of ben je gewoon geïnteresseerd hoe dat allemaal tot stand komt? Check dit blog! (Ik zal er op Niet Dat Het Uitmaaktniet zoveel over schrijven, want dat zou dubbelzinnig zijn.)