Omdat je nooit weet wanneer je het nodig gaat hebben

De Levenssaga

Het is zover! De Levenssaga is officieel gelanceerd! Een project dat bijna 15 jaar geleden begon met een ambitieus idee en één (slecht geschreven) kort verhaaltje. Inmiddels heeft het een prachtige website, tien hele goede verhalen, en een strak plan voor een mooie toekomst.

Bezoek de website: De Levenssaga

Of bezoek de overzichtspagina op dit blog: De Levenssaga (op NDHU)

Voor nu is dit een geheel gratis website met alle inhoud. In de toekomst komen hier fysieke boeken en ebooks bij, die je kan kopen. Eventueel betekent dit dat de laatste verhalen niet op de website staan, om mensen natuurlijk een prikkel te geven om het project met een aankoop te ondersteunen.

Maar dit moet ik allemaal nog uitzoeken. Het project is nu al zo groot dat dit veel boeken zou betekenen. Die wil ik niet allemaal los instellen; daarvoor wil ik een goed automatisch proces maken.

Bezoek de website! Lees een verhaal of twee. Laat me weten als je iets goed of juist slecht vond. En op naar meer verhalen vol leven.

Dit artikel is slechts mijn “officiële aankondiging” van de Levenssaga. Over tijd zal er veel meer informatie en inhoud verschijnen.

Er zijn (nog) geen reacties.

Geef een reactie