Omdat je nooit weet wanneer je het nodig gaat hebben

Rode Panda

Mijn eigen bedrijfje (genaamd “Rode Panda”) heeft nu ook een eigen website!

De URL is — zeer verrassend — http://rodepanda.com

Aangezien ik een freelance kunstenaar ben, moet je deze website vooral zien als een portfolio. Het laat zien welke projecten ik allemaal heb gedaan en in welke vakgebieden ik werk.

In veel gevallen staat op een pagina slechts een korte uitleg, met daarna meteen de link naar het echte project. (Veel van mijn projecten staan bijvoorbeeld in z’n geheel op dit blog of op YouTube.) Daarnaast zijn er veel projecten die nog nét niet helemaal af zijn, dus de website zal de komende maanden nog flink worden aangevuld.

Als je wilt weten hoe de website (en haar ontwerp) tot stand zijn gekomen, verwijs ik je naar dit artikel dat ik gisteren schreef: Grafisch Ontwerp (“Rode Panda”)

Als je wilt weten hoe het logo tot stand is gekomen, verwijs ik je graag naar dit artikel dat ik erover schreef: Logo Ontwerp (“Rode Panda”)

Ik ben erg trots op het warme, schattige, natuurlijke ontwerp en de duidelijke website. Daarnaast ben ik blij dat ik eindelijk een plek heb om al mijn projecten neer te zetten en toekomstige projecten aan te trekken.

Er zijn (nog) geen reacties.

Geef een reactie